Cafe Mani e Mani

OPEN.
11:00 - 16:00 / 18:00 - 21:30
CLOSE.
月曜日(祝日の場合は翌火曜日)
6-23-1 ,sumiyoshi-chou
Tajimi-city,Gifu Japan
tel:0572-88-0360 info@maniemani.jp
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ホワイトアスパラガスに帆立♪

当店の香川県産のホワイトアスパラガスは、

シャキッとした食感とほんのり苦みを持つ独特の香りが魅力的です。

通常は滅多に扱わない商品ですが、

貴重な体験を提供したいという思いから取り扱いました!

また、帆立貝についても一点を残すことを意味する

「アポワン」というフレンチの技法を用いて、

非常に繊細な焼き加減で柔らかさと味わいを残しています。

お肉に例えると、中がしっとりしていて同時に適度に火が通った

ミディアムレアのような絶妙な火加減です。

さらに、旬の食材をたくさん取り揃えていますので、

色々な料理をご紹介し、魅力あるランチタイムをお楽しみいただけます。

Our Kagawa Prefecture-grown white asparagus is known for its crisp texture, slight bitterness, and unique aroma, making it quite appealing. While it’s not something we usually handle, we’ve included it in our offerings to provide a rare dining experience!

We also employ the French technique known as “a point,” which means leaving one point, to cook scallops delicately, preserving their tenderness and flavor. If we were to compare it to meat, it’s like achieving the perfect medium-rare cooking where the center is moist yet cooked just right.

Moreover, we have a variety of seasonal ingredients available, allowing us to introduce a range of dishes and create an enjoyable lunch experience for you.

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